Vår lilla semestertripp!

Vi kom iväg vid 08.20 i fredagsmorse och styrde kosan mot Skara. Vädret var uselt när vi åkte men blev bättre och bättre ju längre vi åkte. Och när vi äntligen var framme vid målet (Skara sommarland) sken solen riktigt fint! Vi var på sommarland hela dagen tills det stängde klockan sju, vi ägnade fredagen åt att åka diverse karuseller och berg och dalbanor och dyl. Jack körde även gokart för första gången, han var superlycklig! Sen åkte vi till hotellet inne i Skara där vi skulle sova första natten och softade en stund. Senare på kvällen gick vi ut och åt pizza och jag drack gott vin!


Jack ifärd med att köra gokart!!



Lycklig son med en stor Calzone som han åt upp varenda smula av.


På lördagen var vi på sommarland kl. 10.00 när dom öppnade, vi började med att bada. Här är Jack när han åker kana, även hans mor for runt i denna fantastiskt roliga pool avsett för barnen! Som tur är inte min kära sambo mycket för att fota, så det är inte förevigat.


Vågpoolen var jätte härlig!! Jack och jag är där ute någonstans.


Här är stugan vi bodde i andra natten, den låg på en jätte fin hästgård. Jack har en av de fyra katter som kom och hälsade på oss i knät.

Vi var på sommarland från kl.10.00 - 19.00 på lördagen, snacka om att man var trött! Precis när vi kom till stugan öppnade sig himlen och det började ösregna, men det höll inte på så länge.


Fortsättning följer........


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0