God morgon!

Har just kommit hem från stallet, hade morgonfodring och utsläpp. Tog en runda med Sidney och rengjorde och fyllde upp vattentunnan i hagen medan hästarna åt. Sen fixade jag allt till Doris när jag ändå var i farten, ska ner och ta in dom i em och promenera med Doris som fortfarande är halt men mycket bättre. Har även kvällsfodringen i kväll så det blir jojoåkning till stallet idag, men igår var jag helt stall ledig så det gämnar ut sig.

Nu är det dags för frukost, är hungrig som en varg!!

Kommentarer
Postat av: Anna ☼

hehe... ja snart är det dags för frukost igen :)...



Jag är jättenöjd över vad jag orkade med i Gulles blivande box igår. Men gallren tar jag inte nu, de får vackert vänta. Nu är det bara för Elin att flytta över honom. :D

Nattis!

/A

2009-10-19 @ 00:10:21
URL: http://obergs.blogg.se/
Postat av: Anna ☼

haha... Vonne, Vonne... :D jag tror att du har rätt. Men du vet ju hur jag ska våndas innan... ujujuj... Jag måste ju inte bestämma mig nu. Kan först avvakta o se hur galopperna utvecklas.



psst!... jag e hemma idag också :)



Möte i kväll och jag kommer...

/A

2009-10-19 @ 08:49:10
URL: http://obergs.blogg.se/
Postat av: Amine

Det här är min nya blogg :) Jag skrotade den gamla igår!:)

2009-10-19 @ 13:34:40
URL: http://www.metrobloggen.se/Amine
Postat av: Anna ☼

JAAAA!!!! du får jättegärna följa med :) Lektionen börjar 18.30. Ev. skulle jag få byta tid till kl 19 så jag verkligen hinner med lastningen... Men när kan jag tänkas behöva börja lasta??.. hmmm.. det kan ta allt mellan 1,5tim till 5minuter :/... Jag vet, det är hemskt igen, du ska få se, hem går det smidigare iaf ;)

/A

2009-10-20 @ 07:30:39
URL: http://obergs.blogg.se/
Postat av: Anna

Varför gör jag sånt här??... reg mig precis på Facebook... Har ingen som helst aning om det fungerar. Ditt namn dök upp så jag klickade på det, sedan hände det inget mer :) Nåja... Ses snart!

/A

2009-10-20 @ 14:56:37
URL: http://obergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0