Ingen fegis!

Var med Jack (sonen) på WBK och tränade Sidney i två timmar i går kväll. Jack var till stor hjälp, det är lättare att vara två i början. Jag fick massor av tipps och hjälp av Annelie också, hon tävlar Agility med sina två hundar. Rosie hann inte komma innan jag åkte hem klockan åtta, men Jag fick ju hjälp ändå :)

Sindey är jätte modig! Han gör allt man ber honom, jag däremot är jätte rädd när han springer upp på dom högsta hindren. Vet inte vad hindren heter? men det är en hög backe rakt upp och sen direkt ner, den klarade han plätt lätt! Han balanserade och han hoppade "ringen" och en serie på två hinder, super duktig! Tunnlarna har vi inte provat än eftersom det är så mörkt i dom på kvällen även om banan är belyst, vi får ta det en helg. Men Annelie visade hur jag kan börja träna slalom hemma så det ska jag börja med. En gång fick Sidney fnatt! efter jag belönat honom med en liten burk som det ligger godis i som jag kastar till honom. Han tog burken och sen sprang han bara runt runt runt, det hjälpte inte hur mycket jag än ropade och lockade. Till slut fick jag ryta till då kom han av sig och stannade "galenpannan". Han har så otroligt mycket energi, och han är supertaggad!

Fortsättning följer...

Kommentarer
Postat av: Anna

Men ni verkar ha det riktigt kul :) Härligt!



Vill hemskt gärna att du följer med om du har tid, ork och lust :)

/A

2009-10-28 @ 12:45:57
URL: http://obergs.blogg.se/
Postat av: zandra lindell modin

gud va kul! jag vill också (a)

2009-10-28 @ 19:49:41
URL: http://http:/metrobloggen.se//xxzandraxx
Postat av: p,

de där hindret med en backe rakt upp och sen direkt ner kallas "A-hinder" för att de ser ut som ett a. de lärde min kompis mig, som håller på med ånt. ;)



men va roligt att de går så bra! :D

2009-10-29 @ 05:03:54
URL: http://paullinas.blogg.se/
Postat av: Anna

1000, 1000 tack för att du följde med mig o Varre på träningen igår :)

Kram

/A

2009-10-29 @ 09:19:16
URL: http://obergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0