Ordning i kaoset

Försöker skapa ordning i vårt kaos här hemma. Stuvar om och staplar lådor efter väggar, och jag tror jag lyckats rätt bra! :)

I dag har jag varit ute och flängt en del. Zandra och jag övningskörde Robin till Arlanda, dax för honom att åka till Norge och fortsätta plugga. När vi ändå var i krokarna svängde vi in på Hööks. De hade 50% på en hel del grejor, och Zandra köpte sig ett par superfina ridbyxor hon aldrig haft råd med annars.
Direkt vidare till Sjöberg och DC som Zandra skulle rida. Hon skuttade lite över ett hinder, det gick ju bra!

Hem en sväng för lunch och sen vidare till stallet. I dag hämtade vi hem hästarna från betet. Vi hade förberett boxarna under lördagen, så det var bara och knalla ut och hämta dem. Lite otäckt var det då det var en skogsbrand precis bakom Ängsholmen, brandkåren kom i full fart. Och dom verkat fått elden under kontroll väldigt snabbt. När vi så kom till stallet med pållarna blev det stortvätt med rotborste. Klippning av manar och allmän putsning. Flisan verkar vara skapt för att gå på bete, inte ett sår inga stora bett ingen skymt av mugg. Bara lite vildvuxen och smutsig :)
Härligt att få pyssla med dem igen!

Lördagen kom och gick.. Vi körde över de mesta grejorna till Sjöberg, så blir det nästan bara hästarna på lördag då vi flyttar. En hel del tog vi hem, det är helt sjukt vad vi samlat på oss! Och vi som rensade och packade i början på sommaren. Vi avslutade lördagen med en grillkväll.

Nu är det det söndagskväll och dags att hoppa i lopplådan! Natti natti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0