En god bok och kantareller!

Har haft en sån där skön dag med en bok och inga måsten. Ja nästan iaf, gick upp tidigt för att åka till stallet med Zandra för hennes ponny skulle få masage kl. 9.00. Vi gjorde allt till hästarna och åkte hem, kröp ner i sängen igen fast klockan var halv elva. Hundarna rastade jag medan hästen fick masage, så dom var nöjda. Sen låg jag i sängen och läste och Thommy fixade fika och senare middag, jätte lyxigt! Vid sex tiden gick vi ut i skogen med hundarna och hittade kantareller, och när man hittat dom första är det svårt att låta bli att fortsätta leta. Så det blev en rejäl runda i skogen, vi var nog inte hemma förrän halv åtta. En riktigt slapp och skön dag!

En trevlig kväll!

Jo vi var ju och gratulerade Anna som blev 41år igår, fast hon hävdade att det var 14 hela tiden? Det var lääääänge sen.
Det blev en trevlig kväll med goda pajer och annat smaskigt åsså vin, till kaffet blev det tårta. och sen lite mera vin...........
Vi blev kvar till klockan tolv och tog tåget hem 00.28 från Roslagsnäsby.
Tyvärr blev det inte mycket fotat men några bilder har jag iaf.


Födelsedagsbarnet inspekterar sin nya videokamra.


Och här hennes smarta äkta hälft efter.......


en hel del sånt här!


Och här är dom otroligt goda tårtorna!


Och till sist en mycket lycklig son som fick spela biljard.


Tack Anna och Raul för en trevlig kväll!

Då ska man på kalas......

och det är ju jätte trevligt! Vi ska till Anna vid fem-sex tiden, men då ska man piffas upp! Hur piffar man upp en korv? Och då menar jag inte i typ med hotdog eller lunchkorv utan mer åt jul-falukorvshållet. Det är inte kul att kränga på sig något som tar fram varenda valk på kroppen, och ändå fortsätter man stoppa i sig både det ena och det andra. Det är ett sjukt beteende att samtidigt som man stoppar något i munnen beklagar man sig över hur man ser ut. Varför är det så svårt att låta bli. Jag kan vara hur duktig som helst men det håller bara i sig några månader på sin höjd, sen är man tillbaka i gamla vanor igen. Suck! Vad ska jag ta på mig?

Det blir säkert jätte god mat och vin............

Dags för kalas!

Stort grattis på födelsedagen Anna!




Även grattis till Madeleine Sjöberg som fyller 25 år idag!

Och grattis Sara (Annas tvilling syster)

Hoppas ni alla får en riktigt fin födelsedag!

Blåbärsplockning........

är väl inte det roligaste jag vet precis, men det är ju fantastiskt gott!! Men nu har jag iallafall varit ute och plockat 2 1/2 liter med Thommy. Men det krävdes en del övertalning innan, jag tog en långrunda med vovvarna först sen mötte jag upp Thommy i skogen. Det gick väldigt fort och lätt att plocka, jag tror inte vi var på mer än 20 kvadratmeter. Men vad är det med dessa flygfän?! igår var det bromsar idag var det mygg, dom måste göra livet surt för en vad man än företar sig, usch!!

Här är iallafall lite bildbevis på dagens aktiviteter!


Synd att hundarna äter upp alla blåbär dom plocka för dom är effektiva!


Och så dom små bären...


Och lite hundfnatt i blåbärsriset!

Det är sjukt jobbigt..........

att ha dambesök! Man blir sååååå trött!!




Sidney i går kväll.

Och så damen i fråga "Leia"


Också väldigt trött!

Dagens bilder.





Märkligt!

Åkte ner till stallet på eftermiddagen för att ta en titt på min halta häst. Hon var inte längre tjock i benet, vilket jag misstänkte skulle gå ner när hon fick röra sig lite i hagen. Men hon var heller inte det minsta halt!! Tog en barbackatur på en hyfsat pigg Doris och som var helt ren i alla gångarter. Det kunde ha varit en riktigt trevlig tur om det inte hade varit för milijoner bromsar som bet både mig och Doris hela tiden, outhärdliga små djävlar!! rent ut sagt.
Nu undrar man ju bara hur hon kunde vara så halt i morse och helt bra sen eftermiddag?! Märkligt!

Ny länk!

Jag har lagt till en ny länk på min blogg, till min dotter Madeleines blogg. Jag tycker själv att hon skriver grymt bra och roligt att läsa, men så är jag en stolt mor också.

Mycket nöje!

Halt häst igen......

Var nere och släppte ut hästarna klockan sju i morse. Upptäckte att Doris var tjock och halt i höger fram, men hon hade ingen puls iallafall. Tror det blir bättre då hon rört sig i hagen några timmar, får åka ner senare och kolla till henne och se om man kan skritta en sväng. Min gamla häst blir halt oftare och oftare nu, det går utför med pållan............. Det kanske är lika bra att låta bli hoppningen fram över, men det är så kul och bra för Doris får igång sin bakdel. Vi får se hur det går, nu ska jag sätta på kaffe!

Hej hopp så länge!



Min Doris 23 år i år!  Love You!


Tillbaka i sadeln.....

eller inte! För jag ramlade av idag, först hamnade jag på Doris hals två gånger sen åkte jag av ordentligt och landade på ryggen. Stackars Elin och Anna vågade inte riktigt gapskratta men det måste ha sett otroligt roligt ut! Nu har jag lite ont i ryggen, det är ju en del vikt som åker i backen när man ramlar av. Varför åkte jag av då? Jo Elin och jag hade satt upp fyra travbommar och efter det ett litet hinder. Jag tog mig över flera gånger men när vi höjde hindret började jag tveka och Doris vägrade och jag flög!! Jag har ingen vidare balans och behöver öva att stå i lätt sits över bommar mycket mer. Det var en jätte bra och kul övning men det  gick inte så bra. Anna sällskaps red med oss men lite dressyr, och sen stod hon bredvid och gav mig lite goda råd.

När jag kom hem från stallet var middagen nästan klar, jag hann precis ta en dusch innan maten. Efteråt tog jag en timmes runda med Sidney och Leia. Nu tittar jag på "Min bästa väns bröllop" på tv samtidigt som jag bloggar. Snart är det väl dags för sängen, vi får se vad som händer i morgon.
Natti natti!

Semester fortsättning.....

På söndagmorgonen packade vi in i bilen och åkte till "Läckö slott", Thommy ville dit och titta han har hört att det ska vara fint där. Själva slottet var väldigt slitet och stod under renovering, men det låg helt underbart på en höjd precis vid Vänern men en otrolig utsikt. Vi tog en promenad runt slottet.


Läckö Slott!


Lite av utsikten från slottet.

Thommys mamma och hennes man bor i Lyrestad i Västergötland och på vår väg hem, så vi åkte dit och hälsade på dom en sväng också. Dom bjöd oss på mat i Sjötorp precis vid Götakanal, en helt underbar plats som vi ofta besöker när vi är och hälsar på. Vi åt File oscar och Jack åt ännu en Calzone, det var fantastiskt gott!! Det blev också en match i minigolf mellan mig Jack och Thommy, kom just på att vi aldrig räknade ut vem som vann.
Efter en fika i Lyrestad  bar det av hemmåt. Och det var ungefär allt!

Vår lilla semestertripp!

Vi kom iväg vid 08.20 i fredagsmorse och styrde kosan mot Skara. Vädret var uselt när vi åkte men blev bättre och bättre ju längre vi åkte. Och när vi äntligen var framme vid målet (Skara sommarland) sken solen riktigt fint! Vi var på sommarland hela dagen tills det stängde klockan sju, vi ägnade fredagen åt att åka diverse karuseller och berg och dalbanor och dyl. Jack körde även gokart för första gången, han var superlycklig! Sen åkte vi till hotellet inne i Skara där vi skulle sova första natten och softade en stund. Senare på kvällen gick vi ut och åt pizza och jag drack gott vin!


Jack ifärd med att köra gokart!!



Lycklig son med en stor Calzone som han åt upp varenda smula av.


På lördagen var vi på sommarland kl. 10.00 när dom öppnade, vi började med att bada. Här är Jack när han åker kana, även hans mor for runt i denna fantastiskt roliga pool avsett för barnen! Som tur är inte min kära sambo mycket för att fota, så det är inte förevigat.


Vågpoolen var jätte härlig!! Jack och jag är där ute någonstans.


Här är stugan vi bodde i andra natten, den låg på en jätte fin hästgård. Jack har en av de fyra katter som kom och hälsade på oss i knät.

Vi var på sommarland från kl.10.00 - 19.00 på lördagen, snacka om att man var trött! Precis när vi kom till stugan öppnade sig himlen och det började ösregna, men det höll inte på så länge.


Fortsättning följer........


Hemma igen!

Så var man hemma igen då, borta bra men hemma bäst! Mobilbloggandet gick åt skogen, funkade bara en gång av många små inlägg under våran lilla tripp. Vi har haft det jätte bra och en otrolig tur med vädret, även om det inte varit någon jätte värme. Det var härligt att komma hem till Sidney igen, och nu ska vi ut och gå en långrunda. Vi är hundvakt till Leia den här veckan också, det tycker Sid är toppen!!

Återkommer lite senare med bilder från Skara resan, här ett smakprov där vi nästan kom med på bild alla tre!!



Nu promenad!

fika paus i arboga, vädret blir bä

3b92adee04899bc83cd69908174286a4.png

fika paus i arboga, vädret blir bättre ju längre vi åker och sonens humör är på topp. Vi har sett en skymt åt solen och är hoppfulla!


i morgon åker jag Thommy och jack

656110b08dddf6b4c4ec2affbf2afefe.png

i morgon åker jag Thommy och jack till skara, Zandra vill inte följa med och är hemma och passar alla djuren. Det ska bli skönt att komma iväg ett par dagar.


70 cm avklarat!

I går kväll tog jag mig över 70cm på Doris, jag har aldrig förut hoppat så högt! Ja för mig är det högt iallafall, men höjden kändes inte så farlig när man väl hoppade. Det värsta var det psykologiska innan då jah visste att det var 70cm, jag tog mig över två gånger med skräckblandad förtjusning efter att Doris vägrat två gånger, antagligen för att hon kände min tveksamhet. Tyvärr eller kanske är det tur? så blir det ingen bild på händelsen, en liten bild på lägre höjd dock. Anna verkar ha kommit över sin rädsla och såg säker ut, men hon är också sjukt mycket bättre än mig på det här med hoppning. Jag var skräckslagen men envis och gjorde det iallafall, så lite stolt är jag nog allt. Och efteråt känns det fantastiskt bra!

Här är ett skutt på kanske 45cm


Det finns en filmsnutt på mig när jag hoppar 70cm, men jag är inte riktigt redo att visa den än.Jag ser nämligen ut som en köttbulle till häst, dessutom hoppar jag inget vidare.

Dagens bild!

Vad är det du har i strumpan Madde?



Detta underliga fenomen inträffade i stallet i går när Madde skulle  ta på sig strumpan. :)

Kvällsrundan......

är nu avklarad, Thommy och jag gick "Rännilen" med Sidney efter middagen. Så nu är vovan nöjd och glad! Vi ska nog försöka hitta någon bra film att titta på i kväll, man får passa på att ha filmkväll och nattuggla när man är ledig.................

Tjo!

Måndag!

I går när jag red fick Sidney vara lös för första gången, brukar alltid ha honom i flexikoppel då jag rider. Men han fick alltså var lös och han skötte sig jätte bra, han sprang mest lite före och drog inte iväg. Trodde att han skulle börja valla hästarna när vi galopperade men det gjorde han inte, han har visat lite tendens till det tidigare. Det blev en ganska rejäl runda för honom och han var så nöjd när vi kom hem, sov som en stock! Tack Anna för en mysig tur och för att du fick mig att våga släppa Sid.

Nu har Zandra och jag varit i stallet och mockat och fixat till våra och Anna och Elins pållar. Vi lastade Diddi i transporten och åkte till ATG-kliniken för vaccination, väldigt smidigt att ta transportvaccination. Och så hade dom en drive där nu så det var lite billigare också.

Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska hitta på, Zandra ska till Paulina och sova över, Maddis jobbar, Thommy är ute och rensar ogräs (något jag avskyr och undviker om jag kan) och Jack är ute och leker. Det lutar åt att lägga mig på studsmattan och läsa en bok, jag håller på att läsa om "Hollywoodfruar" av Jackie Collins från 1985, riktig tantsnusk!! Och jag har precis läst klart "Hollywoodmän" och jag måste säga att det är riktigt kul att läsa dom igen.

Här kommer ett par fina bilder på mina älsklingar!!


Sidney filosoferar och ser ut över Kyrkviken från Ängsholmen.


Doris nyduschad efter en ridtur härom kvällen, väntar på något gott!

Uppe med tuppfan!

Zandra, Sidney och jag åkte till stallet klockan sju i morse och fodrade och släppte ut kusarna i hagen. Vi moockade och fixade allt när vi ändå var där, Zandra ska inte rida idag för hon ska vara med sin kompis Sarah hela dagen. Vi var hemma till klockan åtta igen och kröp ner i sängen igen, och jag somnade och sov till halv elva!! Det händer inte ofta men det var otroligt skönt!

Fortsatte dagen med städning, hur kul var det då?! Sen åkte Thommy och jag ner till sopstationen med massor av skräp vi samlat på oss i garaget. Det var inte en dag för tidigt! Tog sen en sväng förbi Granngården och köpte foder till pållarna, och så blev det ett par schabrak som var nedsatta till 49kr, ett riktigt klipp!!

Nu sitter jag med en korv med bröd och vätar på att Anna och Elin ska komma och fylla magarna lite, sen blir det en sväng till stallet igen då ska häst och hund få lite motion! Vi hörs!

Utflykt.....

till Waxholm blev det idag, Thommy, Zandra, Jack, Sidney och jag. Vi köpte glass i glassbaren på hörnet nere vid kajen, sååå himla god glass där. Det blev hela fyra kulor till mig och Sidney fick sin första bägare med mjukglass, han blev alldeles till sig och jag önskar jag hade fotat händelsen. Det blir alltid minst en tripp dit varje sommar bara för att äta glass.

På kvällskvisten åkte Zandra och jag till stallet och tog in hästarna. Zandra red sin Diddi på volten medan jag mockade och fixade, sen gick jag upp och filmade lite. Och ni som känner Zandra och Diddi kan ju se att det börjar hända saker med ponnyskrället. Hon slappnar av mer och mer.




När Zandra var klar med Diddi så tog vi en barbackatur på Doris och Gulliver. Vi red kyrkrundan och mötte en älg! Gulliver blåste upp sig och såg ut som värsta dressyrhästen, han var jätte fin, och Doris var pigg och glad idag med. Sen fodrade vi kväll och åkte hem. Nu sitter vi framför tvn och ska se någon film, vet inte vad den heter dock.
Hej hopp!

Fredag

Klev ur sängen vid halv nio, åt frukost ute medan dom andra sov utom Sid förstårs. Thommy fick rycka in och jobba idag så han stack redan vid fem, huu vad tidigt! Julia åkte hem till sin mamma i går och Madeleine är hos Walter (pojkvän) så det var bara Jack  Zandra och jag hemma idag. Vi packade bad kläder och gick över till mamma, som bor i Mia och Lasses hus när dom är på semester och passar katt och kaniner. vi tog en sväng i skogen med Sidney på vägen dit. Dom har en liten pol som vi badade i och låg och solade. På eftermiddagen kom även Anna och svalkade sig och bättrade på solbrännan. Jag ser numera ut som en kokt kräfta, med en vit randig hals, snyggt värre! Det där med jämn solbränna har min kropp aldrig förstått!

Vid halv fem åkte vi ner till stallet och fixade till pållarna, och vi red på volten. Vi satte upp lite studs och ett par små hinder, och det gick jätte bra!! Min Doris var så pigg och taggad på hindren, hon hade en av sina riktigt bra dagar. Åh det var super kul!! Zandra hoppade Gulliver och Anna sin Varre som såg riktigt fin ut idag.

Väl hemma så grillade vi kycklingfile och till det hade vi färsk potaissallad som jag gjorde, det var mycket gott!
Nu har vi suttit framför tvn men jag insåg att jag var alldeles för trött, så nu blir det sängen gott folk!

Natti natti!! 

Stalldag!

Ja Anna! idag lekte jag i stallet med dig :)

Vi städade skåp och gjorde fint, och vi red en kort och lugt tur i det fina vädret. En hel del fikande blev det också, Paulina var och hälsade på. Zandra och Sidney var också med oss hela dagen. Jag försökte snygga till min pållas man lite, jag klippte, röck och tvättade men jag vet inte om det blev så fint den är så fruktansvärt tjock!

På kvällen grillade vi hemma och satt ute och åt och tog ett glas vin, mums vad gott det var!!

En härlig dag!

Vi stack i väg till Ängsholmen efter stallet igår som planerat. Det var jätte skönt i vattnet och vi badade mycket, och njöt av solen. Sidney tyckter livet leker och han hade jätte skoj! Jag filmade honom lite så får ni se.


Sidney älskar att bada med Jack!


Efter badet fick Sidney fnatt!! Man måste ju torka sig efter badet.

Och så lite bilder!

Mys med husse.


Familjen! iallafall delar av den.


Man blir hungrig av allt badande.


Vi fick besök av alla hästarna som kom ner för att dricka och svalka sig i vattnet.


Jack.

Vi kom till Ängsholmen vid tolv tiden och stannade till runt sju på kvällen, det var en riktigt härlig dag!!

Tidig morgon.

I morse åkte Zandra och jag till stallet och red med Anna. Vi red runt Sandviken i dag också, Zandra red Gulliver åt Elin som är bortrest några dagar. Vi gjorde allt till hästarna också, så att vi inte behövde åka ner igen. Planen var nämligen att åka till Ängsholmen och bada resten av dagen.

I går kväll....

tog Anna och jag en skön kvällstur med pållarna, vi red runt Sandviken och en sväng ner till vattnet på vägen hem. Det var en riktigt fin sommarkväll. Här är lite bilder!

Anna och Varre blev ordentligt nedstänkta av Doris som plaskade jätte mycket. Men Anna ser ju rätt glad ut ändå.
Jag höll på att åka av när Varre blev rädd för något och tvärvände och slog till mig med huvudet. Tänk vilket gott skratt de hade blivit!

Doris stänker vatten!

Och sen en svalkande dusch innan läggdags.

Och så Doris i hagen, Varre fick inte vara med på bild för hon hade en ful flugmask i hela ansiktet :)


Idag blev det ingen ridning, har varit ute med Sidney och umgåtts med familjen. Kvällen slutade med två filmer som vi köpt. "Låt den rätte komma in in" Den var ganska konstig, jag har läst boken som jag tyckte var fantastigt bra. Den blir aldrig riktigt samma sak med filmen efter boken. Sen såg vi "Patrik 1,5" en film i min smak, den kan jag varmt rekomendera dom som inte sett den. Nu är klockan mitt i natten och Anna som vill att jag ska komma ner och rida med henne i moronbitti vid åtta, vi får se hur det går.
Natti natti

Tråkväder!!

Inte kom vi iväg någonstans, det började ju regna! Nu har vi suttit och kollat efter stugor vid vatten på nätet. Skulle vara så otroligt skönt att komma iväg några dagar och bara vara..........

Nu blir det långpromenad med vovvarna!

Kom just hem......

från stallet jag och hundarna, hade utsläppet idag och fixade även allt till dom. Mockade fixade mat och vatten till hagarna. Medan hästarna åt sin mat tog jag en skön promenad med Sid och Leia sen fick pållarna gå ut. Vi hade tänkt sticka till någon klippa och bada idag, men det är väldigt konstig väder så jag vet inte hur det blir. Men det är redan 19 grader varmt så bara solen tittar fram så kanske det blir av. Nu sitter jag med en kopp kaffe och väntar på att resten av familjen ska vakna.

I lördagskväll och igår em var jag ute och red Doris och Sidney var också med, det var jätte mysigt. Doris har haft lite vila ett tag men jag börjar rida lite smått igen nu, hon behöver röra på sig min gamla pålla annars blir hon så stel.


Lördagskväll!

På förmiddagen  igår söndag kom tjejernas pappa förbi en sväng och skulle skriva på lite papper, då fick Sidney leka med Selma deras hund.

Sidney och Selma hade jätte skoj!

Senare ringde Nathalie och bad mig passa Leia till idag för dom skulle på Grönan hela kvällen. Och då blev det mera lek för Sidney såklart.


Sidney, Jack och Leia var ute på tomten ooch busade.

Vid sex tiden hämtade jag Thommy på Arlanda som varit på frisbeegolf SM i Skellefteå, han kom på 20e plats och var väl hyfsat nöjd. Han hade inte hunnit träna under veckan då vi jobbat så mycket och åkte iväg jätte trött.

På kvällen tog vi en skogspromenad med hundarna jag Thommy och Jack. Vi passade på att plocka lite blåbär!



Blåbär som sen blev en paj!



Det var gott!! tillsammans med vaniljsås och en kopp kaffe.

Jahupp! nu börjar klockan närma sig halv tio och inte ett liv i huset, börjar bli dags att sätta fart på familjen om vi ska komma iväg någonstans......

Sidney.......

killen som vet hur man använder en kudde!


Nu för tiden är Sidney och Torsten goda vänner.

Varmt och skönt!


Bäst att hålla i bästa tofflan även om man tar en tupplur!


Sidney i sin egen säng.



Ska bli sköna 4 veckor tillsammans.............

Sista arbetsdagen .....

före semestern som är väldigt efterlängtad. Det ska bli så otroligt skönt!! Och vi hinner bli klara med jobbet vi kämpat med hela veckan, det känns bra. I går kunde jag gå hem redan strax efter fem då vi insåg att vi hinner göra klart det sista idag. Så jag hann umgås med familjen och tog en snabb sväng till stallet. Thommy flög till Norrland på förmiddagen och blir borta hela helgen, han ska tävla med sina "plastlock". Så nu är jag gräsänka igen då, ska ha en lugn och skön helg med härliga promenader med Sidney. Och så blir det kanske en liten ridtur med Doris som har haft lite semester.


Lång arbetsdag....

Jobbade från 06.30-22.30 igår, i dag värker kroppen och jag är döds trött. Bara två dagar kvar till semester.................

Minnesstund för Michael Jackson igår.......

King of pop är död.

Jag fastnade framför tvn igår kväll när minnesstunden direktsändes på tv4. Jag har aldrig varit något Michael fan men han har ju gjort en hel del bra låtar, och man har läst mycket om honom i tidnngarna. Man undrar ju vad som är sant?
Men det var iallafall en fin minnesstund, men jag tror som dom svenska komentatorerna sa att mycket av dom fina ord som sades hade han behövt höra medan han levde. Och när hans lilla dotter Paris sa några sista ord...........då kom mina tårar.



En av han låtar som jag gillar.


Frustrerande!!!

Bråttom som sjutton är det att bli klar i tid, men vad gör man när det inte kommer grejor i tid?! Nu kommer vi inte längre för det saknas delar, inte mindre än fyra pumpar saknas och då kan vi inte dra vattenrören. Pumparna bestämmer nämligen hur resten kommer att dras och se ut. Mycket irriterande!!

Men jag går på semester på fredag hur som helst, det får bära eller brista!

Jobba, jobba, jobba......

började halv sju i morse och slutade åtta, var hemma vid halv nio. Vi har ett stort jobb som måste bli klart till på fredag, då går många av oss på semester. Jag hinner inte med att umgås med min älsklings vovve, barn eller häst, tur man har en familj som kan rycka in och hjälpa till. Men vi har hunnit göra mycket idag och just nu ser det ut som vi kommer hinna färdigt. Vi har blivit lovade att bli utbjudna på en rejäl middag om vi klarar det här jobbet, och dom betalar 100% från första timmen så det känns lite i lönekyvertet också.

Nu är det bara duschen och sängen och så blir det en prommis med Sidney i morgonbitti innan jag sticker till jobbet ;)
Oj då! jag har nog utsläpp av pållarna också, det är mycket nu!

Sov gott! (det kommer jag att göra)

En riktigt skön helg....

har det varit, men långa promenader och vila i skuggan med en god bok.

Tog med mig Jack, Julia och Sidney och promenerade över till syrran på lördagen. Vi satt och fika på altan och sen hamnade jag i polen med barnen. Åh vad kul vi hade! 42 årig tant som jag är, men när jag badar blir jag som ett barn och vill aldrig gå upp. Jag och Sid stannade ett par timmar, Julia och Jack stannade till kvällen. Jag gick en runda med Sid och sen låg jag och läste.

Så här härligt hade vi!



Tack och lov så fastnade inte jag på någon bild!

Och så ett par bilder på Sidney, promenad runt Rännilen.


Hoppehund!

Fick en bild av Anna på Sidney när han hoppar på volten. Han fick hoppa lite efter att vi hoppat hästarna, det tyckte han var skoj!


Han ser grymt fokucerad ut.

Isbitar från himlen!!

Var ute med Sidney efter jobbet, Jack och Julia var också med. Det var jätte varmt och Sid och jack tog ett dopp, helt plötsligt började det hagla stora isbitar som man kunnat använda i drinken!! Aj vad ont det gjorde!! Det började även åska och blixtra, det small ordenligt så till och med jag tyckte det var obehagligt. Jag brukar inte vara rädd för åskväder. Sid tyckte inte om haglet han ville hem fort, fort!


Undrar vad han där uppe sysslade med............

Missade han glaset när han skulle lägga i isen måntro?


Äntligen fredag!!

Suck! vilken tung vecka det här varit. Vi har massor att göra på jobbet och det är som en våtbastu, svetten rinner då man ska stå och löda. Men nu kom iallafall en skvätt regn, inte för att jag önskar bort solen men det är lite jobbigt med den här fuktiga värmen. Nu är det bara en vecka kvar till fyra veckors semester, härligt!!

I helgen åker Thommy till sin mamma i Lyrestad, han ska hjälpa dom lite med att juta en mur. Själv hoppas jag komma iväg och bada och bara slappa med ungar och hund. I dag tänker jag gå hem klockan ett, har jobbat så mycket hela veckan. Kanske blir det lite bloggande i helgen, vi får se...................


Värdens vackraste!

RSS 2.0