Zumba=Glädje, livslust och energi!

Var på ett grymt svettigt och roligt Zumbapass idag. Extra kul att Zandra Elin och Lena hakade på,

När livet känns lite kämpigt finns inget bättre sätt att hitta livsglädje igen! Och livet går ju inte på räls som ni vet, det går upp och det går ner.

I morgon är det kort arbetsdag :) Det blir lunch-Zumba, långrunda med hundarna och myskväll med delar av min kära familj <3

Hoppas ni får en trevlig Valborg!


Vaccin till varenda unge!

Hjälp till att utrota Polio, massor av barn dör fortfarande av sjukdomen. För 49kr kan du rädda 14 barn från att dö. Gå in på Unicef.se och köp vaccin!

Man kan också bidra med andra saker eller bli världsföräder som jag. Det kostar 100kr i månaden.

Gört!


Sköna helg!

Jag har haft en superskön helg utan massa inbokade saker att göra, ja förutom Zumba då. Har ändå gjort massor men bara för att jag vill. Jag har njutit av det fina vädret och tagit långa promenader med hundarna. Pysslat både i stallet och hemma. Vi grillade första gången för säsongen. I går var Zandra och jag ute ett par timmar med hundarna, vi hade hur kul dom helst.
Hoppas ni också haft en skön helg!


Premiär!

Så blev det då äntligen av, grillpremiär!! Men vi satt inne och åt, det blev lite kyligare ute nu på kvällen. Men det smakade smaskens!


Egentid

Passar på att njuta en stund i solen med en kopp kaffe. Har just kommit tillbaka efter en timmes promenad i skogen med vovvarna. Har en stund bara för mig innan damsugning och tvätt. Egentid är helt klart underskatt, och något jag sällan har. Jag menar en sån där stund man bara sitter och gör ingenting och njuter!


Apr. 26, 2013


Eftermiddag i stallet!

Åkte med Zandra till stallet efter jobbet. Hon skulle hjälpa Sandra att hoppa Boki igen eftersom Sandras knä fortfarande är trasigt. Han gillar verkligen att hoppa trotts sina 26 år :-)
Här får ni en bild!


Grillfeeling!

I går var Ekman och jag och handlade inför helgen, med superfina vädret som var fick vi "grillfeeling" så vi planerade att grilla i kväll. Och så vaknar man till regnväder.. Får hoppas på bättring till i morgon!

Den som väntar på något gott..


Vårkänslor!

Jag har fått riktiga vårkänslor nu, men viterjackan åker på när jag åker till jobbet 05.20 då är det bara ett par tre grader oftast. Men på dagarna är det ju riktigt skönt, och både krokus och tussilago lyser i solen.
Och nere i stallet är det underbart att se hästarnas vårkänslor i hagen. Härliga Flisan är så pigg och glad!


Konsten att hitta tillbaka till glädje och energi!

Har sen i påskas haft ett virus (antar jag) i kroppen. Som tagit musten ur mig, det tillsammans med sommartidsomställning och andra energitjuvar runt omkring mig. För en tid lät jag mig dras ned i träsket, men igår kom vändpunkten. Jag var med Zandra och Julia på Zumba och jag kände efteråt hur energin återkom sakta men säkert. Beslut har fattats och jag går vidare, jag lät omgivningen påverka mig alldeles för mycket. Jag som bestämt mig att inte låta mig påverkas. Och sjukdom och trötthet är ingen lätt motståndare. Nu kör vi!

Det som inte dödar en härdar en!


Städa städa varje fredag..

..också varje jul,det tycker jag e kul. Nä det är inte kul men nödvändigt! Fast jag brukar inte städa på fredagar, då är jag för trött. Men idag hade jag tagit ledigt eftersom vi ska fira Zandra i morgon. Var även och storhandlade på dan med ungefär sjutusen andra.. Men nu ser jag ljuset i tunneln, bara maten att förbereda kvar och Ekman hjälper till med det. Ser fram mot att landa i soffan klockan åtta och se på "Lets Dance"

Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete! :))


Grattis Zandra 20 år!

Herregud vad tiden går! Nu har även Zandra lämnat tonåren bakom sig. Välkommen in i vuxenvärlden kära barn!

Hemmakväll

Ingen Zumba denna måndagskväll, hör inte till vanligheten. Zstudion hade utbildningsdag och jag hade lite att fixa med inför Zandras 20 årsdag i morgon. Nu sitter jag inlindad i en filt i soffan efter en varm dusch. Och snart är kaffet klart. Bara jag och sonen hemma, och jag njuter av lugnet..


Solsken!

Satt i solen och njöt av värmen medan Zandra hade intaget på Sjöberg i söndags. Dom har en perfekt hörna i lä där solen ligger på, där finns träbänkar att sitta på. Det kändes som rena sommarvärmen! Nåja jag satt inte och lapade sol hela tiden, jag hjälpte till att fodra hö och sopa också.

Jag behövde inte känna mig ensam där jag satt. En kelig katt i knät och fyra hundar sällskapade mig.


Äntligen utan täcke!

Otroligt lyckliga hästar fick av sig täckena i dag och gå ut i solen. Och som dom visade sin glädje! Tyvärr fick jag inte det på film, men en liten söt Flisa fångade jag på bild.


Tung trötthet..

Känner mig så galet trött, är det sommartiden som sätter sina spår eller? Kvicknade i alla fall till i går när både Zandra och Julia hängde med på Zumba, vi hade galet kul!! Annars går jag mest omkring i ett medvetslöst tillstånd.. Måtte det ge sig snart!

Bilden är tagen på Sjöberg tidigt i lördagsmorse.


Uppe med tuppen!

Körde Zandra till sjöberg halv sju i morse för ett arbetspass. Själv tog jag en runda med hundarna i morgonsolen medan jag väntade på att hon skulle bli klar.

Väl hemma igen bytte vi om och åkte till Zstudion för ett härligt pass Zumba! Nu äntligen är jag igång igen, total lycka! Men oj vad svettigt det var efter över en veckas uppehåll och sjukdom. Blev lite yr efteråt.

Nu blir det snart stallet igen men då är det våra egna pållar som ska skötas om.

För lata svin är marken alltid frusen.

Me my self and I

I dag åkte mina gubbar tåget till Töreboda. Dom ska hälsa på Thommys mamma och hjälpa dem med lite ved och annat. Själv hade jag ingen lust att åka i väg efter ha varit sjuk hela veckan. Nåja helt solo är jag inte, jag har ju Zandra och hundarna. Fast Zandra har gått på bio i kväll. Själv ska jag mysa framför tvn och titta på mitt favoritprogram Lets dance. Helgen kommer nog gå i hästens tecken, Zandra ska jobba ett par pass på Sjöberg och jag kör ju dit henne och så har vi ju våra egna kusar att ta hand om. En del Zumba blir det också såklart!


För lite Zumba!

Är det möjligt att bli deprimerad av för lite Zumba?! Har inte tränat på en vecka och tror jag blir tokig, eftersom jag varit sjuk har det varit fysiskt omöjligt. Men nu börjar jag känna mig deppig istället. Måste komma igång och få in lite glädje i vardagen! Zumba!!

Lev i nuet, vänta inte till i morgon; plocka livets rosor i dag.


Ingen sol på näsan här inte

Den sol som skulle skina på mig i helgen har jag bara sett genom fönstret.Har just avbokat Påskzumban på två timmar. Känns otroligt stressande att ligga sjuk under långledihet och vackert väder, varför är jag sån? Jag har vandrat mellan soffan och sängen och förbannat det virus som hindrar mig att göra de saker som jag tänkt.

På Påskafton tog jag lite piller och bet ihop och åkte med till mamma på traditionsenlig påskmiddag med hela högen. Men när man är sjuk tar det liksom udden av allt, ingenting är så kul eller smakar särskilt gott då man inte mår som man ska.

Jag önskar jag bara kunde koppla av och låta viruset ha sin gång utan att bli stressad. Jag kan ju ändå inget göra åt det.

Efter regn kommer solsken.

RSS 2.0