Kärt besök

Vaknade 10.56 smått chockad!! Hur kunde jag sova så länge? Antagligen för att jag behövde ;-)
Just när jag ätit frukost fick jag sms av Anna som tänkte komma över en sväng. Vi har inte setts på evigheter så jag blev väldigt glad.

Anna hade med sig glass så vi satt oss på baksidan och fikade. Jag tror vi pratade bort nästan två timmar. Hade kunnat sitta och prata hela eftermiddagen om det inte vore för att jag skulle iväg. Så mysigt att ses igen!


Bye bye jobbet, hallo semester!

Jobbar min sista dag innan semestern i dag :-) Fyra lediga veckor framför mig, förhoppningsvis med lite sol och värme. Jag ser fram emot att vakna till fågelkvitter och solsken, äta en god frukost på altan. Ligga i badenbaden och läsa en god bok, och en massa badutflykter med familjen. Mysiga grillkvällar med ett glas vin, och filmstunder inpå natten för att sen ta en skön sovmorgon. Men jag vet att det kommer bli en hel del jobb också, garaget ska tömmas på skräp! Men det känns bara skönt att det äntligen blir gjort.

Jag njuter av att ha allt detta framför mig :-)


Mina hjärtan

Nu har hästarna gått på Ängsholmen i två veckor..eller är det tre? Oj jag minns inte riktigt faktiskt. Dom har det toppen där ute i paradiset. Första veckan var dem som klistrade vid varandra, och gick lite utanför resten av flocken som redan gått där ute ett tag. Men nu är det en enad flock och det är så härligt med harmonin som råder. Njuter av att vara där ute hos dem. De är sju till antalet just nu, eftersom Mintha är skadad och Alva inte kommit ut än. Två hästar är inte från Rydboholm, två valacker är det och dom är urmysiga.

Vi får se lite hur länge våra får gå där ute, just nu trivs de med livet väldigt bra.


Lite om allt möjligt..

I går kväll hade varken Ekman eller jag lust att laga middag. Så är det ofta hos oss när det är sommar och varmt, man vill liksom inte stå och svettas vid spisen. Så vi sköt helt enkelt upp matlagningen och tog med oss hundarna, Jack och Julia och gick ner till krossen så hundarna fick bada. Svalkande att bara stå där och känna stänket från hundarna.

Vid sju var det som vanligt Zumba i Skavlöten, Julia hängde på. Så härligt att Zumba i kvällssolen, och väldigt svettigt!

Efter jobbet ska jag till Mia och frisera mig lite, måste gå lite tidigare eftersom Mia är i Wiraträsket som hon uttryckte det. Repetitionerna inför Wiraspelen är i full gång. Om du inte varit där kan jag varmt rekommendera det, packa picknick och köp en biljett. Man hamnar i en annan tid för en stund, underbart! En levande utomhusteater med hästar och allt.

Nu tillbaka till arbete!


Åskådare

I går kväll stod jag stå över Zumbapasset med bästa Robin. Zandra hade hoppträning på Sjöberg och jag tycker det är så kul att titta. Det var också sista träningen innan sommaruppehållet.

Träningen gick riktigt bra, det ser bättre ut för varje gång.


Sista rycket!

Äntligen är det sista arbetsveckan innan semestern, även om jag är trött känns det lättare då man snart blir ledig. Vi har lite lagom att göra på jobbet, vilket är lite ovanligt. Vi brukar få stressa in i det sista annars. Jag tar fyra veckor nu och spar en vecka till senare.

Vi hade en plan om att åka utomlands en vecka, men nu vet vi inte hur det blir med det. Om/när vi flyttar vill vi byta ut en del möbler och det kommer kosta en del, så semesterresan kanske får vänta.
Det kommer gå åt mycket tid till att rensa och åka till tippen.. Skönt blir det att bli av med massa skräp.

Men nu kör vi som sagt sista rycket på jobbet, sen får vi se hur det blir med resten.

Jag bjuder på en Midsommarbild på Jack och Thommy :-)


Midsommarfirande!

Vi var hos Anneli och Uffe (Thommys syrra) på midsommarafton. Vi kom dit på fm och åt först sill. Jack hade blivit lovad en fisketur efter lunchen. Så alla killar gav sig iväg ut på sjön och fiskade. Dom fick några abborrar och en gädda.

Dom bor på en egen hästgård med del i egen sjö, skog och mark. Det ligger utanför Katrineholm riktigt ute på landet. Otroligt vackert!

En trevlig kväll med grillning gott vin och trevligt sällskap blev det 😃


Det bästa på väldigt länge!

I går var jag och Zumba i Vallentuna, Steve Boedt hade en Masterclass. Han turnerar runt i världen och han utbildar instruktörer i Zumbafitness. Han har utbildat dem jag tränar för på Zstudion. Och det var dom som fick mig att våga gå på detta event.

Åh herrejävlar vilken man!! Dansglädje är bara förnamnet. Han gav sådan energi, värme och total glädje till oss som var där. Jag har aldrig upplevt något liknande tidigare och kände mig nästan lite religiös när jag åkte hem.

Visst var det svårt att hänga med ibland och visst kände jag mig som en elefant i en porslinsbutik då och då. Men oftast gick det att köra på, lite lättare nu när man kan massor av steg och rörelser.
Han kommer då och då till Sverige och har klasser och jag kan lova att jag kommer vara där 😃

Zumba!!


Jun. 17, 2013

Lite sämre med bloggandet nu igen, det blir bara så ibland. Det händer egentligen inte så mycket just nu. Jack har slutar skolan och vi var på den traditionella skolslutarfesten i torsdags. Till hösten börjar han 7an på Solskifte i Åkersberga, läskigt och spännande! Vi har varit där och hälsat på och träffat de nya mentorerna. Och i sommar ska vi teståka, så att Jack känner sig trygg när han börjar sen.

Vi kommer antagligen flytta i slutet av sommaren också, så det blir mycket nytt. Det kommer bli en nystart för hela familjen och det ser vi mycket fram emot. När jag väl bestämt mig så blir jag så fruktansvärt otålig bara. Vill att det ska hända NU!

Igår var jag ute och övningsledare med Zandra, och det tar sig :-) Hon behöver verkligen det där körkortet.

Madde och Jimmy har varit en lång weekend i Berlin, jag tror dom kom hem igår. Det ska bli kul att höra hur dom haft det.

Hästarna går på bete och den här veckan har vi hagkollen. Det är så mysigt att vara en stund där ute med dem, rofyllt och skönt.

Jag kör fortfarande mycket Zumbafitness, nu är vi ute och kör nere på Skavlöten. Dom har ju haft vattenskadat i studion och har inte fått tillträde än. Vi får se om det blir en helt ny studio eller om det blir på samma ställe.

Nu är det dax att jobba igen!
En liten bild på sonen kan jag bjuda på.


Du och jag!

Huvudsaken att vi har varandra ❤


En helt underbar dag!

I går var alla barnen hemma eftersom vi varit på Jonathans student kvällen innan. Vi åt frukost tillsammans och åt ute i solen. Sen blev det promenad med hundarna och bada. Jack tog sitt första dopp, och Robin och Zandra badade också. Till lunch gjorde vi en härlig räksallad som vi åt på baksidan. På eftermiddagen var det dax för Maddis och Jimmy att åka hemåt.

Zandra och jag släppte hästarna på sommarbete på Ängsholmen, snacka om lyckliga hästar. I kväll ska vi ner och titta till dem.

Just nu sitter jag i min ensamhet och fikar i solen, bara Jack och jag hemma. Det blir lite pyssel här hemma och en skön runda med hundarna. Zandra och Robin fick låna bilen till jobbet.

Ha en härlig dag!


Gräsänka igen!

Ekman har åkt ner till sin mamma i Lyrestad igen, för att fortsätta röja på deras tomt. Vi andra var på Jonathans student i går. Mycket trevligt och gott att äta. Jag har varit och släppt ut hästarna på morgonen, och nu ligger jag och drar mig i sängen.

I eftermiddag ska vi gå ut med hästarna till Ängsholmen, det är äntligen dax för sommarbete.

Nu är det tid för frukost och jag har alla mina ungar hemma :)


RSS 2.0