Grå dag!

Tog en lång promenad med Ekman och hundarna i regnet. Vi gick runt Rydboholm och sträckan blev 11km. Det får bli dagens träning! En sväng till Täby C och köpte present till Timpa, hittade även några T-tröjor till sonen och ett par toppar till mig.

I morgon ska Zandra och jag på Masterclass med Steve Boedt!! En och en halv timme Zumba med en av det bästa!! Han kommer från Belgien och är heeeelt fantastisk!! Det kommer bli mycket folk massor av glädje och svett!!
En boost jag behöver mer än någonsin just nu. Men innan det ska vi till Timpa och gratta honom han har ju fyllt år. Det blir en fullspäckad lördag :))
Torsdag

Frukosten avklarad och en runda med hundarna. Thommy har åkt till Mats för en frisbeedag och grillning. Zandra jobbar och Jack sitter vid datorn. Själv ska jag strax slänga på mig träningskläderna och åka och köra ett Zumbapass. Sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på!
Motigt

Har haft en riktigt svacka, känt mig låg och energilös. Jo då jag tränar ändå men får ta mig själv i håret för att komma iväg. Efter passen mår jag jättebra och det är drivkraften nu när det känns tungt. Så här har det sett ut under veckan.

Måndag, Zumba
Tisdag, Shape
Onsdag, 7km Powerwalk 

I morgon torsdag blir det lunchzumba.
Ska försöka ta mig till Sats i helgen och köra lite, men när man inte har någon plan rinner det lätt ut i sanden..
Solat, ätit, njutit..

har jag gjort den här helgen. Jo jag har gått lite långpromenader också :) Ingen träning sen i torsdags!! Tar nya tag i morgon igen :)

Blev firad med blommor och lotter på morsdag ❤️ Var själv och uppvaktade min lilla mamma.
Och självklart var jag till Rydboskolan och röstade i EU-valet.
Ännu en helt grymt underbar helg med massor av sol ☀️

Träffade lillprinsen Izak också ❤️
Glad kille som börjat upptäcka sin röst!
Promenad!
I stallet har jag hunnit vara också.
Lilla Didd som nu äntligen är friskförklarad och mer harmonisk än någonsin!! 

Mitt ❤️
I skrivandets stund i kvällssolen ☀️❤️

Nu är det klart!

Förhandlingarna är klara och äntligen vet vi hur det blir..
Vi blir uppsagda 1/7 och blir arbetsbefriade från det datumet. Eftersom både Thommy och jag jobbat där i typ hundra, år så har vi sex månaders uppsägningstid. Det betyder att vi går hemma med full lön i sex månader. Vi Slipper också packa och städa verkstaden som det var tänkt, det kändes som en sten föll. Skönt att det är klart, nu får man fokusera på att hitta ett nytt jobb.

Någon som vill ha en pigg och rask 47 åring tro? Önska mig lycka till ;) Det lär behövas..Bästa medicinen..

är att röra på fläsket!! Helt klart är det så mot deppighet. Så trögt och komma i väg till Sats igår kväll, men jag bet ihop och tog mig i kragen och åkte dit. Körde ett tufft Shapepass och tog i så svetten forsade i värmen. Och vipps! Så händer det något i kroppen efteråt och jag mår genast bättre, livet känns lite lättare :)

I kväll blir det en timme Bodycombat, ett utmärkt sätt att göra sig av med frustration!

I dag fortsätter förhandlingarna med facket här på jobbet. Jag hoppas verkligen allt blir klart nu så man slipper leva i denna ovisshet. Vi vet ju bara att produktionen ska läggas ned och flytta till Småland, men vi har inga datum på uppsägningar mm.
I dag blir det svårt att fokusera på arbete!

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️Kolakakor och ångest!

Så fort helgen är slut och man är tillbaka på jobbet, kommer olusten och ångesten tillbaka. Då börjar tankarna igen.. hur ska det bli? Vad ska jag göra? Hur kommer det gå med ekonomin? Man känner sig oönskad och besviken.
Nu när man vet att man ändå måste gå vill man inte vara kvar en sekund till, bara stänga dörren och gå vidare. Men med vad?

Kom hem från jobbet i går efter en riktig skitdag, lagade spagetti och köttfärssås till familjen, inget jag äter. Hade inte energi att göra något åt mig själv, så medan jag apatiskt stirrar ut genom fönstret trycker jag i mig säkert sex kolakakor!! Slutar bara tänka på vad jag gör och proppar i mig. Sen blev jag liggande på sängen med hjärtklappning och ångest.. smart jävligt smart!

Tog mig själv i kragen och hjälpte sonen med svenskaläxan, sen åkte jag och Zumba. Det bästa jag kunde gjort, glädje och energi direkt! 

Tänk vad lätt man tappar kontrollen, ikväll blir det Shape på Sats. In med mer energi!! Nu får det vara nog med självömkan!

Jag har så otroligt mycket att vara glad för ❤️
Vilken helg!

Sol☀️☀️☀️
Så mycket lättare allt känns med fint väder! Vi har varit ute hela helgen, grillat och firat Julias 18 årsdag. På söndagen blev Tim och Carro kvar hela dagen. Jag Thommy och Jack var hos en klasskompis till Jack, hela klassen samlades. Vi spelade brännboll och grillade korv. 
Dom hade fyra helt bedårande grisar som fått komma från betong och trängsel och ut till paradiset. Jag blev alldeles lycklig av att se dem böka och leka. Tänk att vi stänger in dessa sociala lekfulla varelser så att dem knappt kan röra sig, obegripligt! Visserligen kommer dessa små goa grisar också bli mat så småning om. Men dem slipper stressen av att skickas på en bil till slakt..
Dem kommer leva lyckligt de få månader de faktiskt får leva ❤️

En härlig helg har det varit!Bodycombat och Danceaerobic

Nu har jag testat två nya pass på Sats. Förra veckan var jag på danceaerobic, stor skillnad från Zumba. Här gjorde man en lång coreo på hela passet, och det gick snabbt som tusan. Första fem minuterna funderade jag på att smita, kände mig asgammal och klumpig. Men jag bet ihop och körde, och det blev riktigt kul!! Ikväll är det passet igen och jag har bokat, funderar på Zumba istället. Får se hur jag gör.

I går kväll testade jag Bodycombat. Ett konditionskrävande pass med mycket explosivitet koordination smidighet och styrka. Mycket boxning och sparkar! Roligt och svettigt, ett pass jag definitivt kommer fortsätta med. En timme med fullt ös :)

Måndag och tisdag har jag inte tränat alls eftersom jag haft ont i halsen. Har känt mig låg och orkeslös, men nu är jag på G igen! Känns skönt :) 
Humöret går upp och ner, men det är väl så när framtiden är oviss..

Som en Berg och dalbana..

så går känslorna just. Att folk varslas och blir av med jobbet händer ju varje dag. Kan tyckas inte är en så stor sak. Men för mig blev den en chock, det här är ju det jag kan och är bra på. Det känns som man kapar av ett ben på mig, en del av min identitet försvinner. Jag var 19 år när jag började på verkstaden och nu är jag 47!! 28 år sedan.. Jo jag har gjort andra saker på vägen, men har återkommit till tryggheten. På måndag fortsätter förhandlingarna med facket, och vi hoppas då få veta lite mer.

Det har varit skönt att ha träningen nu, jag får sådan positiv energi av det. Och man glömmer allt en stund. Jag har kört alla dagar utom fredagen som blev en vilodag.

Nej nu är det dax att komma i säng, och motivera sig att gå upp till jobbet i morgon. Natti natti!

När mattan rycks undan..

när marken gungar.. när tryggheten plötsligt försvinner. Då blev det svart framför ögonen!
Nu förstår jag hur det känns att plötsligt stå med byxorna nere, att inte längre vara någonting värd..

Att ha ett arbete att gå till varje dag är trygghet för mig. Nu kommer alla få gå, produktionen läggs ned, både Thommy och jag står utan jobb. Katastrof!! Det är så det känns, paniken inom en byggs upp. Vem vill ha mig?? 47 år... Tant.. Värdelös...? I vilken ände ska man börja?

Något annorlunda..

träningsplan den här veckan!

Idag måndag: Zumba
Tisdag: Shape (funktionell styrketräning)
Onsdag: Zumba Step
Torsdag: Danceaerobic 
Fredag: Vila
Lördag: Zumba
Söndag: styrketräning

Som vanligt kan planen ändras under veckan, men så här har jag tänkt i Sala fall.

Powerwalk ✅

Kom just hem från en runda med hundarna och Ekman. Vi gick runt Ullnasjön i världens konstigaste väder. Jag hade ömsom mössa och vantar och ömsom uppknäppt och utan mössa. Det var kallt och haglade ena stunden och sol och varmt i nästa stund. Vi försökte hålla tempo, men det blir alltid lite stop med hundar som ska göra nr ett eller två :)) Min T-tröja var i alla fall blöt av svett då vi kom hem :))

Här är dagens runda!Måste lägga in en högre växel..

med träningen alltså. Mera konditionspass måste in känns det som.  Jag ska testa Bodycombat och danceaerobic, har bokat dessa pass. I dag gick jag drygt 8km Powerwalk med Ekman och hundarna. Jag har blivit lite slarvig med kosten under ledigheten, men ska ta tag i det igen!

Det har varit fullt upp i helgen, med besök av Per och Päivi på torsdagen. Och besök av Timpa och Carro på fredagen. Carro var med Zandra och mig i stallet och red lite på Flisan. 
Flisan var supersnäll och det gick jättebra!

I dag har vi varit och grattat Elin på 18 årsdagen och ätit tårta. 
Nu ligger jag och Ekman och slappar framför tvn, och det verkar som kvällen fortsätter så :))

RSS 2.0