Klart!

Vi hade några timmars strömavbrott i dag men nu är vi på banan. Maten är förberedd, granen klädd och paketen inslagna. Nu är det uppesittarkväll med en mycket taggad son.

Och i morgon kommer Tomten!!

God Jul! ❤🎄🎁🎅

Julstämning

Försöker skapa julstämning här hemma, men det är inte lätt när violerna blommar i rabatten utanför. Här inne är det julmusik, tända ljus, granen intagen och jag städar som bäst för att sen pynta med lite tomtar. Och utanför är det plusgrader och grönt gräs!! 

Men jag vet att när Julafton väl kommer och alla samlas här hemma så blir det magiskt.. 
Och vår gran är helt fantastisk i år!!
Och finare blir den när den blir klädd.

God Jul!


Dagen efter..

kvällen före..
Vi fick hem alla våra ungar i lördags då vi firade Thommy. Och alla stannade över natten. På morgonen blev det långfrukost tillsammans, så himla mysigt! Passade på att fånga alla på bild lite spontant :)



Fångade precis i stunden, Madde med tandborsten i högsta hugg!

Stanken av whisky och ljudet av snarkningar!

Vi firade Thommys 50 årsdag i går, mycket trevligt! Kom i säng vid 01,30 ungefär, födelsedagsbarnet kom i säng ex antal timmar senare.. väckte såklart mig innan han somnade på ca 30 sek.  Då skallrade fönstren av snarkningar och stanken av whisky var olidlig..
Tog täcke och kudde och tillbringade resten av natten på soffan.. Zzzzz

Min fina 50 år!!

I dag blir han alltså 50 min älskade Ekman ❤ Ledig dag med sovmorgon och frukost med bubbel! 
I dag ska vi bara mysa och äta gott :))

Skål mitt ❤



Stort grattis på din dag! ❤❤❤


Ensambak

Jag planerade lite bakning med familjen i helgen. Men det visade sig att ingen annan hade tid.. det var jobb, kompisar, hundmässa och hockeymatch på schemat. Så nu har jag stått här ensam med julmusik och tända ljus och bakat de fulaste lussebullarna själv. Och pepparkaksdegen ligger kvar i kylen. Så kan det gå när man planerar utan att prata med dem andra :) bättre lycka nästa gång!

Kan meddela att dom smakade bättre än dom ser ut :))

Adventglögg

Söndag förmiddag blev lugn med en långis med hundarna. Thommy satte upp de sista ljusslingorna ute på framsidan. Det blev riktigt mysigt!

På eftermiddagen var vi bjudna på adventglögg hos Mats och Lea. Man fick verkligen julkänslor, hela huset luktade jul. Där var fullt hus med människor jag aldrig sett och en del gamla bekanta och grannar.
Fullproppade med lussebulla, pepparkakor, risalamalta och annat gott åkte vi hem och jäste i soffan.

Gjorde en upptäckt också! Byxorna sitter numera åt i midjan och något väller över kanten.. Skärpning!!

RSS 2.0