Hur vet man vad som är rätt?

Lite dåligt med uppdateringar här på sista tiden, antagligen för att det är så rörigt i mitt huvud just nu. Har svårt att formulera bra saker att säga.

Vi var iväg till Småland som planerat i alla fall, jag, Thommy, Zandra och Jack.
Vi tittade på två gårdar, den första var fin helt ok med ett större stall med tolv boxar och 4ha hagmark. En liten belyst ridvolt och härlig tomt med stora gräsytor. Huset hade ett nyrenoverat fint badrum men köket var i gammal låg standard visserligen hyfsat modernt. Planeringen var så där, men stora sovrum.

Den andra gården var... ja helt perfekt! Antagligen pedanter som har den nu. Allt var så himla fint! Huset hade tvättstuga, härligt vardagsrum med kamin och anslutning till matplats och kök. Flera sovrum och ett mindre rum som nu var inrett som walkingclosset. Det är väldigt lågt i tak i Småland men på övervåningen var det öppet till nock. Vilket gjorde den urhärlig! Liten fräsch toa där också. Badrummet där nere var fint men ganska litet. I anslutning till vardagsrum och kök fanns ett stort uterum, urmysigt! Och där i från kom man ut till två uteplatser.

Tomten var stor och pedantiskt skött med fina gräsytor. 2ha hagmark runtom.
Ett vitt litet stenhus utgjorde stallet, helt bedårande, nu var det 4 boxar men kan bli fem då en vägg var bortplockad till fölbox. Logen ovanpå var så fin att man kunde ha fester där uppe. Volten var stor och välskött med staket och belysning. Garage med ingång genom tvättstugan och fint utrymme med snickarbänk.

Vi blev nog alla helt tagna av denna underbara lilla gård. Runt omkring på vägen fanns grannar med hästar, och en eller ett par bönder. De som bor på gården nu hade bra samarbete med flera av dem. Bonden kom över med hö och tog hand om all gödsel. En granne fick låna volten och hjälpte till att fodra om dom själva var borta. Allt var helt perfekt helt enkelt.

Vi var även och hälsade på på DEM, där vi skulle jobba i så fall. Där var det väldigt rörigt just nu eftersom dom håller på att utöka. Men dom var super trevliga och det verkade som dom ville ha dit oss. Vi skulle få en mil till jobbet där, nu har vi tre. 

Vi var även runt och tittade i byn Grimslöv där vi skulle bo. Både Ica bank och pizzeria :) Annars är det någon mil in till Alvesta som är lite större med ett större Ica och lite annat, tåget går där i från bland annat. Vi bodde på hotell i Växjö som ligger 2,5 mil från Grimslöv, och är den närmsta stora staden. Superfin stad med en stor fin gågata där allt fanns som finns hemma i shoppingväg. Nere vid sjön var det otroligt vackert!



Jag tog inga bilder på gårdarna, glömde helt av det och det hade nog varit lite ohyfsat.

Som ni förstår är det mycket att grunna på nu. Känns som man ska explodera!
Goda råd mottages gärna! :)

Nu ska jag i väg på Zumba Masterclass för Izabella Kin :)) Bra sätt att skingra tankarna en stud.
☀️☀️👏

RSS 2.0