Skönt att vara igång igen!

Trotsade snorandet och åkte och tränade efter jobbet. Har inte tränat på en vecka eftersom jag varit förkyld. Nu känns det betydligt bättre!

Det funkar bra med maten och jag kör efter "Shape up" fortfarande, har kommit in i det ordentligt nu. Det känns bra att tänka efter innan man stoppar munnen full. Och det har blivit en vana. Inget bakslag än :) och det minskar på vågen!

Nu är det bara att köra på!


God morgon!


Måndagshopp!

Har varit på ännu en träning med Zandra och Flisan i kväll. Den här gången var de hoppning igen. Ser lovande ut inför km den 29/9 då blir det även deras debut i dressyren  Flisan är väl egentligen inte riktigt klar för tävling där, men dom ställer upp för att det är just km.


Blev så fruktansvärt trött!

Var helt enkelt tvungen att krypa ner i sängen, energin tog helt slut! Somnade och sov nog en hel timme, nu blir det en kopp kaffe sen stallet.

Inte likt mig att sova middag men nu känns det lite bättre :)


Vaknade sjuk

Vaknade med huvudvärk ont i halsen och igenkorkad näsa. Tog en Alvedon och hoppades att det skulle bli bättre. Åkte ner och fodrade hästarna och körde gubben till jobbet. Men jag blev Inge bättre.. Tog beslutet att stanna hemma och kurera mig då det ändå är arbetsbrist på jobbet. Så nu ligger jag i sängen och glor på Nyhetsmorgon, kanske ska man somna om en stund?

God morgon!


Alvedon och tidig läggning

Känner mig inte riktigt kry..
Så irriterande, har inte tid att bli sjuk nu! Det är ju nu jag ska komma igång på alvar med träningen. Operationerna är äntligen klara och benet börjar kännas ok.
En Alvedon och hoppa i säng får det bli.
Natti natti


Ny sadel..

Till pållen eller pållarna för den ligger bra på båda :) I dag ska jag åka förbi och betala. Och i morgon kör jag Zandra och Flisan till dressyrträning!
Skoj! :)


Kycklinglasagne smakar smaskens!

Har just ätit en supergod kycklinglasagne som Ekman lagat. Var och tränade efter jobbet sen åkte jag vidare till stallet och hjälpte Zandra.

Jag känner en begynnande förkylning i halsen, jag hoppas det inte blir värre än så...


Dagens bild!

Tänkte att vi skulle ta och lätta upp stämningen lite ;)


Nästan lite bakis!

Ja det är så det känns i dag. Tog i för kung och fosterland när jag tränade och det känns i kroppen i dag.

Hade svårt att somna i går kväll, vatten på gåsen funkade "sådär". Vaknade mitt i natten av att Chezzie skällde som en tok på något utanför. Ilsken och trött sprang jag upp och slet upp ytterdörren, där fanns ingen. Gav Chezzie en skopa ovett som väckt mig och somnade om.

När det var dax att gå upp kvart i fem i morse var jag lagom pigg..
Rök i hop med Thommy om en skitsak och så var den morgonen förstörd!

Hoppas att dagen blir bättre..


Dagens bild!


God morgon världen!

Klockan är 06.08 och jag sitter på jobbet och gäspar. Dagens första kaffe intas och smakar ljuvligt..

Sitter och funderar på om det är vårat nät hemma som är så segt att jag inte kan lägga upp bilder. Det funkade ju när jag satt i bilen.

Men jag lyckas inte här på jobbet heller :(


Motionera mera!

Har blivit mitt nya motto, för det betyder ju att jag kan äta lite mer :) Har just gått en rask promenad på 6,9 km med hundarna, det gjorde att jag förbrukade de kalorier frukosten innehöll. Enkel matte som till och med jag kan förstå ;)

Saken är den att jag kör efter en App i mobilen som heter Shape up roligt och enkelt. Man skriver in vad man väger och vilken målvikt man har så räknar den ut hur många kalorier jag kan äta varje dag. Jag skriver in allt jag äter och all motion jag utövar och ser hela tiden hur jag ligger till. Första veckan gick jag ner 2,4 kg och denna vecka har jag stått still, det är meningen att jag ska tappa ett kilo i veckan så det funkar!!

Superkul sätt att hålla koll och gå ner i vikt, eftersom jag är en mobilnörd ;)


Testning nr 2

Sitter i bilen och väntar på Ekman som handlar lite smått på Willys, passar på att leka lite då ;) Förra inlägget blev ju lite konstigt, förstår inte riktig hur jag ska kunna påverka hur texten hamnar? Och vad var det för konstig kod mitt i allt? Och kan man överhuvudtaget lägga upp filmer, måste jag då först lägga dem på Youtube som vanligt? Många frågor och inga svar...jag undersöker vidare.


Testning..testning..

Nu har jag laddat ner appen http://blogg.se">blogg.se till min IPhone :) vet inte hur det kommer gå, lär mig nya saker hela tiden med denna fantastiska telefon!!

Så nu kör vi! Provar ett par bilder.https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1117812/images/2012/pic_5049a09eddf2b37b580002ab.jpg" class="image">


Undrar om den är ätbar?


Utan dator..

så blir det inte mycket bloggande. Min dator var dyrare att laga än att köpa en ny, så nu får jag snällt vänta tills jag har råd :(
 
Kommer försöka ladda upp lite filmer från helgens dressyrkurs här på jobbet, om någon är intresserad hur du går för Flisan och Zandra.
 
Så ha tålamod..

RSS 2.0