Det blir inte alltid som man tänkt

Såg så mycket fram mot långhelg, skulle hinna så mycket. Men nu ligger jag på soffan med tungt huvud och svidande hals. Ställde in all träning och sov som en stock istället. Hoppas jag är pigg i morgonbitti då hästarna vill ut. Har date med Sandra i stallet klockan åtta, vi ska byta bandage på Pepci igen.

Min Zandra är fortfarande sjuk så jag har haft hästarna själv några dagar. Hoppas snart på en sovmorgon :-)

Den som lever får se.


Efterlängtad långhelg!

I morgon slutar jag klockan elva, sen är det ledigt i fyra dagar!! Ska bli underbart. Det ska bli mycket Zumba, sol och sovmorgon hoppas jag på. Det lär bli en hel del ätande hos mamma på påskafton då vi firar tillsammans hela högen. En del stall blir det säkert också och kanske en fika med Anna.
Glad Påsk!

Den som lever får se.

Hälsokontroll

I måndags var Flisan på Täbykliniken på en hälsokontroll. Vi kände att vi ville kolla upp henne ordenligt. I en hälsokoll ingår, Böjprov, rörelsekontroll, longering, blodprov och man lyssnar på hjärta och lungor och kollar igenom kroppen. Flisan var i väldigt bra kondition, hennes återhämtning efter arbete var väldigt snabb. Hon visade ingenting på böjprovet och visade fina värden på blodprov. hennes småknölar på ryggen har ingen koppling till sadel och gör inte ont, vilket var skönt att veta. Hon har något stela leder och behöver gymnasikövningar,i form av cavaletti och studshoppning, och stretching i den mån det går att stretcha henne.
Hon skötte sig fint, men hon är ju en dramaqueen!

En eloge till dom på Täbykliniken, så proffsiga och gulliga att ha och göra med.
Bättre att förekomma än förekommas.

Trött lördag

Var ute och åt med jobbet på Hard Rock i går kväll, men var så trött att jag åkte hem redan klockan nio. Det är som att mitt kropp är på off läge på fredagskvällarna. Fick sovmorgon i morse då Zandra och Robin tog utsläppet i stallet :)

Sandra i stallet som vi samarbetar rmed, med ut/in av hästarna har blivit sparkad på knät, och har benet fixerat och kan såklart inte hålla på i stallet. Hennes häst Pepci har boxvila efter en svår skada i hagen, så han är lite pigg av förklarliga skäl. Hon blev olyckligt sparkad när hon hade honom på gången för koll av skadan.
Så nu har min Zandra och jag det körigt då vi måste ta alla veckans in/ut själva, eftersom ingen annan i stallet vill hantera våran Flisan (vilket vi respekterar). Förr hade jag flextid på jobbet och hade inga problem med varken ut eller intag, men nu har jag fast arbetstid 06.00-14-30 varje dag. Då blir det tufft att hinna släppa ut hästar innan jag åker,det blir till att gå upp mitt i natten. Zandra jobbar hon också och måste hinna gå fram och tillbaka till stallet innan jobbet när hon ska släppa ut. Det kommer bli tufft ett tag framöver!

Det har varit en trött lördag i stallet, jag hade fyra hästar att pyssla om och det tog en hel eviget för att jag var helt förvirrad och ostrukturerad. Hoppas vara lite piggare i morgon :) Vi måste backa upp Sandra nu tills hon är på benen igen <3Det vatten du hämtar ur bäcken lär dig känna källan.

Glädje!

 På söndag ska Zandra och jag på en Zumba Masterclass som Ztwins håller, det är ett tvillingpar som är helt fantastiska. Dom är energi helt enkelt!!
 
Jag tänkte ni skulle få ett litet smakprov på en av dom koeregafier vi kommer köra. Den här filmen är uppvisning när vi kör är det betydligt fler, rörigare och mer tjoande! (Jag är inte med på filmen)  ;)) Tack och lov! 
 
 
 
 
Delad glädje är dubbel glädje, delad sorg är halv sorg.
 

Förändring!

Ny header på bloggen, nytt liv?? Ja kanske är det lite så..
Några kilo lättare, full av energi och en positiv inställning till livet. Jag bestämde mig för att lägga ridningen på hyllan och kliva in i en dansstudio som jag bara vågat drömma om tidigare. Zumba Fitness är min drog nu för tiden. Jag blir alldeles lycklig när jag får vara i Zstudion och träna, för träning är det och svettig sådan! Det avspeglar sig på hela mig, humöret är bättre och jag mår allmänt bra bara. Jag kör i regel fem pass i veckan och får inte nog!
 
Jag har alltså lagt ridningen på hyllan, det betyder inte att jag aldrig kommer rida mer bara att kravet på mig är borta. Jag kanske rider i morgon, nästa vecka,  om ett år eller inte alls. Zandra har valt att behålla min Flisan som sin egen, efter att jag tog beslutet att inte ha henne kvar eftersom jag inte hade modet att klara av henne. Jag hjälper till med hästarna så mycket jag hinner men mina timmar i stallet har minskat avsevärt.
 
Nu känner jag att blogglusten kommit tillbaka och kommer blogga när andan faller på!
 
Att våga är att tappa fotfästet en stund, att inte våga är att förlora sig själv

Tack Elin!!

Åh vad fin header jag fått :) Tack gulliga Elin för att du tog dig tid att fixa till mig! Jag är jättenöjd, enkelt och snyggt :)

Hejohå!

Nu är det Elin som skriver!
Tänkte bara meddela att om det ser lite konstigt ut här på Vonnes blogg beror det på att jag trixar lite med koderna, och att det inte varar så länge. Ha det gott!
 
Hälsningar Elin

RSS 2.0