Vemod

I dag byggde jag min sista "Kylma Compacta" och det var som att trycka på en knapp! Vemodet kom över mig som en stor klump i magen. Konstigt egentligen hur man fungerar, när man väljer själv att byta jobb och säger upp sig är känslan inte alls så. Nu känns det som en del av mig slits bort. Jag var 19 år då jag började på Kylma första gången, det är 28 år sedan.
På måndag jobbar vi sista dagen sen har jag uppsägningstid i sex månader, men är arbetsbefriad. Tid att söka nytt jobb! Dax att gå vidare..
Härdsmälta!

Kan det bli det i huvudet också?! Känns i alla fall så just nu, så mycket tankar hit och dit blandat med ångest och längtan till lugn och ro. Fan! Varför ska livet hela tiden kompliceras. Vet inte vilket ben jag ska stå på,  jag måste helt enkelt ta reda på vad jag vill. Nu jobbar vi sista dagarna på Kylma, en märklig känsla. Vi får super bra hjälp av Startkraft, med allt som har med nytt jobb att göra. Men om man inte vet vad man vill göra då?!

Nu har vi bestämt att vi måste utforska Smålandsalternativet, se det som en möjlighet. Vi åker ner nästa vecka och kollar runt, arbetet på DEM och lite av kommunen och förhoppningsvis ett par visningar av gårdar. Jag måste få det ur systemet och gå vidare här hemma, eller tar steget att flytta. Så länge vi stannar hemma och undrar kommer jag inte vidare med livet. Och kanske kommer man alltid undra hur det skulle kunnat bli? 

Och nu när vi tagit beslutet att åka ner och titta känns det redan bättre. Listan på för och nackdelar är gjord, nu ska listan med vad exakt vi ska ta reda på där nere göras. Bäst att få så mycket som möjligt klart för sig, så att valet blir lätt.

Företaget betalar både resa och hotell så det blir en liten minisemester om inte annat.
Midsommar!

Vi firade Midsommarafton hemma med alla våra barn och respektive, Timpa, Carro och lilla mamsen. Totalt tolv stycken. Sillunch lekar och grillning helt enligt tradition.Längd i grodspottning!Pennan i flaskan!


Dagen efter tog vi en långpromenad hela ligan. En jättehärlig Midsommar!

Hos frissan!

Ett av de bästa ställena att koppla av en stund är hos frissan. Sitter här med folie i håret och fikar och kan inte göra annat. Nu ska råttfärgen väck igen och jag ska bli lite sommarljus :)

En bra vecka..

i alla fall träningsmässigt.
Har tränat i någon form alla dagar utom fredag som blev min vilodag.

I dag söndag fick jag sällskap av Maddis till Sats. Så kul med en träningskompis ibland, eftersom jag oftast tränar ensam. Vi körde först järnet på Crossen 15 min som uppvärmning.
Sen körde vi styrketräning, latsdrag, rodd och sidoarmlyft mm. Vi avslutade med 15 min i trappmaskinen, den är vidrig! Men vad vi fick svettas!! 

På förmiddagen gick vi en promenad med hundarna, jag, Maddis och Zandra. Det blev 7km och vi avslutade med hundbad.

Så otroligt vackert nu med alla lupiner!

En skön dag!

Zumba Toning!

Jag slutade gå på Zumba Toning för ett år sedan ungefär, jag fick ju ont i min axel och armbåge och kunde helt enkelt inte hålla upp armen på det sättet. Det är ett helt underbart sätt att tona musklerna, om man gillar dans vill säga. Jag har ju tränat hårt länge nu och blivit starkare i axel och arm och i går testade jag toning igen, och det gick bra :)
Både Zandra och Julia hängde på och det var jättekul! Nu blir det mer Toning framöver, synd bara att det krockar med mitt Shapepass på tisdagar. 

Toningsticks (bilden har jag snott av Zandra)

I dag gick jag på Core eftersom det inte blev Shape i går. Lite likt men med fokus på mage rygg, och det är bara 30 min. Det känns lite kort när man är van att köra 60 min. Men det var jobbigt ändå.

Träningsmässigt har veckat sett ut så här hittills.
Måndag: Zumba Fitness
Tisdag: Zumba Tuning
Onsdag: Core
Vet inte riktigt hur resten av veckan blir, men något blir det :)

Helgen i bilder


Hundbad och långpromenad.


Hemma ❤️
Nya fina skor!!

Thommy har börjat med staketet.
Vallmo på tomten.

Fikapaus på baksidan med mina killar❤️

Shopping!

Det är så sällan jag handlar kläder till mig själv, inte konstigt att det hänger mest gammal lump i garderoben! Men i går köpte jag lite faktiskt, två lite längre saker att dra över bikinin. Två tunna kortärmade tröjor, en lite tunnare huvtröja, ett par piratbyxor, ett knippe trosor och en bh. Hittade dock ingen bikini som passade mig och mina tuttar. Nu för tiden ska man ha små toppiga bröst som bär sig själva. Det kan jag tala om att den tiden är förbi för mina. Dem behöver stöd och hjälp både här och där. Jag får leta vidare helt enkelt, kanske har jag varit på fel ställen.
Skönt med lite nytt i alla fall, ska köpa mig lite fina sommarskor också :)Tränar på!

Måndagen blev en vilodag eftersom jag var på stallmöte. Men på tisdagen var jag på ett mördande Shapepass. När man äntligen tycker man orkar riktigt bra, kommer hon med en ny mördande övning. Så med galen träningsvärk och ont i kroppen masade jag mig iväg på Zumban i går. Det var underbart som vanligt! :)

Vet inte hur resten av träningsveckan ser ut, men jag ska inte ligga på latsidan. Det är idag 39 dagar kvar till Turkiet och jag måste införskaffa en bikini!! Vill ju våga visa mig i den :) Tror inte det finns så mycket vass att ligga i dit vi ska :))


Småland ett alternativ?!

Som jag berättat läggs den produktion jag jobbar på ned i Stockholm, och flyttar till Småland. Vi erbjuds jobb där nere eftersom dem behöver fler montörer när dem tar över vårt jobb. Jag har skrattat åt erbjudandet och sagt blankt nej! Men nu har ett frö börjat gro.. 

 Jag kollade nämligen på nätet hur man skulle kunna bo där. Och en mindre hästgård med jättefint hus kostar nästan ingenting mot här. Kanske är detta en chans, en möjlighet att förverkliga drömmar? Eller bara ett sätt att få lappsjuka? Tankarna är många just nu och paniken kommer och går, hittar ju inte ens några jobb jag kan söka här..
Stallmöte

Följde med Zandra på stallmöte i går kväll. Vi satt ute i kvällssolen ☀️ Jennie bjöd på fika och det var ett trevligt möte, inget tjafs! Ganska skönt att slippa kollektivets alla olika viljor :) 

Möttes av en ljuvlig syn i rabatten hemma när jag kom hem från jobbet.
Blommor som slagit ut under dagen! Det är kul att upptäcka allt som finns i rabatterna när man är nyinflyttad :)

I kväll blir det ett Shapepass på Sats!

RSS 2.0