Körkort!!

Grattis till körkortet Zandra!!


Fullspäckad helg igen!

Vi fortsätter fixa hemma för fullt, det tar tid..

Zandra hade tre pass i stallet i helgen, hon jobbar ju av lite på hyran. Så det blev några vändor dit.

Det blev en sväng till Mats för att låna takräcke till bilen, det blev en fika och kolla på deras nya hus. Fick också träffa hans nya tjej, jättetrevlig och hästtjej.

En vända till Ikea-Barkarby och köpte ett klädskåp till Zandra och lite annat smått.

På söndagsmorgonen fick jag ett sms från Lena som ville vi skulle komma till Fornboda, Elin skulle hoppa en Pay and Jump på 80 cm. Nära och bra och jättetrevligt, så vi åkte dit. Elin var felfri och red med ett leende hela rundan. Lena och Robert bjöd på kaffe och macka i solen. Ett kort men sköt avbrott i vårt pyssel där hemma.

Här kommer en bild på det fina ekipaget!


Lilla Didden..

..Verkar trivas som fisken


Äntligen!!

Var på ett Zumbapass i kväll, det första på två veckor. Jag har helt enkelt prioriterat andra saker med flytt och fix hemma. Men åh vad underbart kul det var!! Bästa Robin körde hela passet :-)

Nu kör vi igen! :))


Smygfoto!

Var med i stallet i går, jag mockade och pysslade med Didden medan Zandra red Flisan. Lyckades filma Zandra när hon kom tillbaka, medan hon stod och babblade om den härliga turen på Trädan :-) Det tog flera sekunder innan hon fattade det, hihi.. Knäppte en bild ur filmen :))


Värsta gräsklippninngen ever..

Jack och jag var ensamma hemma i går kväll, och gick glatt ut för att klippa gräset. Gräset på baksidan var ganska långt, tjockt, fuktigt och med en hel del mossa i botten. Hur tungt var det?!! Jag slet som ett djur, svetten forsade, och gräsklipparen stannade en miljon gånger!! Var på väg att ge upp men envis som gris fortsatte jag till sista stråt. Och när jag äntligen var klar med baksidan, hade jag hela framsidan kvar!! Men den gick lekande lätt som tur var. Jack löste av mig då och då, han såg nog att morsan höll på att flippa ur!

Jag undrar om inte gräsklippning är Ekmans jobb i fortsättningen :-)Helgen!

Fullt ös hela helgen, vi stängde dörren på Tornvägen 24 för sista gången. Allt tömt och städat, gräset klippt och några växter i rabatterna tog vi med oss. Fick en tår i ögat när jag såg min son gå runt i det tomma huset lite vemodig. Själv är jag bara lättad och glad! Men han är också glad för det nya, och han har redan vuxit flera centimeter av att åka buss till skolan själv.

Nu har vi bara det nya att fokusera på vilket känns underbart! Det pysslas och fixas för fullt. En sväng till Ikea blev det också för lite inköp. Passade då på att övningsköra med Zandra i Jakobsberg, där hon ska köra upp.

I stallet var jag med i lördags men söndagen fick Zandra klara själv.

Vi har fått massor gjort den här helgen men vi tog oss också en stund i solen.


En vanlig fredag

Handlade lite efter jobbet, sen följde jag med Zandra till stallet. Det känns underbart att ha hästarna hos Jennie, hon är en klippa. Hästarna har landat, Didden hade det jobbigt första dagarna i stallet då hon inte ser Flisan. Dom är ju vana att alltid ha varandra. Men nu har hon vant sig. Dom vill inte gå in vid intaget så dom har fått stanna ute lite längre de här fina dagarna.

På väg hem tog vi en omväg genom Brottby och runt, så Zandra fick köra lite extra. När vi kom hem hade Ekman gjort Tacomiddag, mysigt!

Sen somnade både jag och Ekman framför tvn. Jag hann i princip inte se något alls.. Zzzzz


Äntligen fredag!

Vad det nu innebär?
Åka till Tornvägen och klippa gräset och plocka ihop det sista i garaget och på tomten. Huset städade jag färdigt efter jobbet i går. Ser ljuset i tunneln nu, snart kan vi fokusera på vårt nya hem. Vi har svårt att hinna fixa ordning där när vi inte är klara i Rydbo, så vi lever lite spartanskt tillsvidare.

Men jag ska försöka njuta lite av det fina vädret och ta lite sovmorgon :)

Trevlig helg!


Skön hemmakväll

I dag tog Thommy och jag ledigt från flyttstädning efter jobbet. Vi är helt slut! Vi har slitit, burit, flyttat runt, städat och slitit in på sena kvällarna sen i fredags. Så i kväll bestämde vi oss för en normal kväll. Vi satt ute och åt middag i kvällssolen och bara njöt. Men ingen tv dock för den är inte inkopplad än.
Jag tog en kvällsrunda med hundarna ner till sjön, så otroligt vackert!


Hästarnas nya bostad

Sjöberg! Rent, fint och luftigt. Ordning och reda, trevligt folk och lugnt och ro. Kan det bli bättre?Bilden!

- Ska vi åka hem snart? Tycker jag det ser ut som dom säger, våra fyrbenta. Men faktum är att dom finner sig riktigt bra i sitt nya hem ❤


Flytten!

Vi har nu hållit på att flytta sen i fredags, puh! Gamla huset är så gott som tomt, nu har vi garaget kvar och sen städa ur. Det är ingen brådska att lämna så vi behöver inte stressa ihjäl oss. Men att flytta både hem och hästar samma helg är inget jag rekommenderar. Eftersom jag är den enda med körkort måste jag köra ALLA vändor själv, och det har varit många. Men nu är hästarna på plats och vi kör på i kaoset så gott det går.

Vi är väldigt glada över huset och den fina tomten. Nu ska vi bara vänja oss vid vägen :)


RSS 2.0