Pay and Jump på Runsten!

Ett helt gäng var vi som åkte med Zandra och Flisan till Runsten i dag, det var Robin, Jack, Julia, jag och hundarna. Och det blev en lång dag då vi kom för tidigt som vanligt, men lite kul var det för vi han se stallkompisen Ebba rida sin 70 runda :)
 
Här är föremålet för dagens utflyckt innan vi åkte, vackrare än någonsin och hon var sitt goaste jag hela dagen :)Zandra tyckte Flisan kändes slö på framhoppningen, men Flisan överaskade som vanligt och taggade till inne på banan och blev felfri i både 80 och 90 cm.
och så 90-rundan..Hon slutar aldrig att förvåna oss lilla Flisan, så duktig!!
Bara att gratulera Zandra som gör ett kanonjobb med henne :D

I morgonbitti..

bär det av till Runsten på Pay and jump med Zandra och Flisan :) Den här gången ska dom hoppa 80 och 90 cm.
Tidigare i veckan körde jag dem till Sjöberg för att träna lite, då våran volt är i bedrövligt skick efter allt regn.

Jag hade såklart kameran med mig :D

Här hoppar dom en runda på 80 cmSTRIKE!!! Här kommer både Zandra och Flisan ur balans och snacka om att riva hela hindret :)och en sista...här pressar Zandra Flisan en sista gång runt 90 cm, när Flisan blir lite trött så börjar hon nämligen att stanna på hinder och då tar Zandra henne lite över den gränsen varje gång.I morgon blir det film från Runsten :)

Allt på en gång!!

Jag visade upp mitt ben (åderbråck) för läkaren då jag var där i våras när jag var sjuk, tänkte jag skulle passa på när jag ändå var där. Resultatet blev att jag fick en remiss till läkarhuset på odenplan, och där var jag i fredags. Där undrade dom varför jag hade väntat så länge innan jag sökt för det här, men det har lixom inte blivit av. Jag har ju haft jävulska kramper och dessutom är det jättefult!! Men nu är två operationer inbokade, den första sker  den 27 juni och den andra 20 augusti. Känns lite tokigt att allt händer på en gång, jag ska ju operera gallan i höst också. Det blir många träningsuppehåll.. men det är ok att gå i alla fall så jag tänker köpa mig ett par gåstavar :D

Men sen när det är gjort..då jädrans!! :D

Snubbalde över en fantastisk produkt!


Genom en tjej på Curves fick jag höra talas om FitLine cellnäring, hela hennes familj dricker det och har fått en bättre hälsa. När hon hörde talas om mina gallsmärtor och många förkylningar rekomenderade hon detta till mig. Jag fick även provsmaka Activizern i en mugg, jag var väldigt skeptisk om jag ska vara ärlig med ok då jag smakar väl. Jag tog alltså den lilla drinken, och efter en stund fick jag ont i magen och huden blev alldeles rödflammig och jag kände mig allmänt konstig och fick sätta mig en stund. Alla får inte den här reaktionen men en hel del får det. Att huden blossade upp på mig beror på att blodcirkulationen kommer i gång.

Jag blev i alla fall övertygad om att den gjorde någonting med min kropp och tyckte det var värt att prova. Jag täcknade ett abonemang men en månads returrätt (pengarna tillbaka) om jag inte var nöjd med produkten. Sagt och gjort jag började med min morgondrink och kvällsdrink (supergott). Första natten vred jag mig i gallstenssmärtor som tidigare men det avtog dag två, efter tre dagar var jag smärtfri! Och jag har inte haft ett enda anfall sen dess!! Och jag äter precis vad jag vill utan att få ont. Jag är inne på min tredje månad med FitLine och känner mig piggare och starkare  än någonsin :D Jag trodde sånt här var ruffel och båg men det här funkar verkligen!! :D


FitLine cellnäring
Patenterade produkter med märkbara effekter. 

Lite info om produkten! (Texten är lånad)

Alla önskar sig vara friska och vitala in i åldrandet. Vi vill ha ett fräscht yttre och vi uppskattar det ungdomliga och naturliga. Fitlines produkter adresserar exakt dessa behov och ger både omedelbara effekter och långverkande resultat.

Grunden för en sådan produkt är forskning och utveckling och genom att använda den senaste teknologin har man åstadkommit patenterade lösningar. Ett exempel är FitLines® unika näringstransport koncept (NTC®) som säkerställer att näringsämnen och vitalämnen absorberas upp till 10 gånger snabbare och effektivare. Tillverkning enligt striktaste pharmastandard (GMP) garanterar produktens renhet och kompromisslösa kvalitet.

Produkter från Fitline är baserade på de senaste vetenskapliga forskningarna och visar märkbara positiva effekter.
En sund grund för hälsa, välmående och skönhet.

Vetenskapliga studier har avslöjat att även mat som anses som hälsosam, såsom frukt och grönsaker, inte längre innehåller lika mycket vitalämnen som de gjorde för bara 15 år sedan. Detta betyder att det uppstått ett behov av ett målfokuserat kosttillskott om vi vill bibehålla vår energi och ungdomliga kraft.

FitLine® serien är uppbyggd kring ett unikt cellenergikoncept som ser till att förse våra celler med exakt de vitalämnen som de behöver för att producera energi.
Näringsbrister av olika former undviks och vårt immunförsvar understöds kontinuerligt. Hjärta och blodcirkulation förstärks och åldringsprocessen fördröjs avsevärt. Det ger även direkt märkbara effekter såsom ökad fysiskt förmåga, ökad koncentrationsförmåga och ökad sexuell förmåga. Det ger även yttre effekter såsom bättre hy, naglar och hår. Detta gör att FitLine® blir en central bas i kampen mot åldrande och ett fundament för en framgångsrik affärsverksamhet.

Om du är intresserad kan jag berätta mer :D
fitline.yvonne@gmail.com


RSS 2.0