Hopplöst dålig....

på att blogga nu för tiden. Har inget att skylla på utom att orken tryter, tar en hel del bilder men orkar inte ens lägga in dom i datorn. Kanske något att ta tag i under påsken?

Snart är det start för nästa kurs i Agility för mig och Sid, det ska bli jätte skoj! Han behöver verkligen det mitt energiknippe till hund. Pållan ska börja skrittas om en vecka och det känns roligt men nervöst, vi vet ju inte om knät kommer att hålla. Håll tummarna!!

I kväll blir det middag hemma hos Sussi (svägerska och vän) det ska bli trevligt och säkert jätte gott!

Ha det!


Sommarbete på Ängsholmen!!

Fick reda på igår att vi fått klartecken från gården att vi får ha hästarna på Ängsholmen i sommar!! Denna underbara plats! Vårt favoritställe på sommaren, där kan jag ligga i vassen och sola utan att någon behöver se mig. Skrittavstånd från stallet, och en underbar plats för hästarna med omväxlande natur. Det kan inte bli bättre, i sommar kan man bada och titta till pållan samtidigt.

Minnen från i sommras på Ängsholmen.

Helgen!

Efter arbete, lastning av spån och promenad med Häst och hund så ägnades fredagskvällen i soffan. Kollade som vanligt på Lets dance och svimmade i säng efter det.

På lördagen tog Thommy och jag en långrunda med Sid i solskenet, så härligt med lite sol!!
På eftermiddagen åkte Jag, Jack och Sid till Rosis, hon bor i Barkaby. Vi har känt varandra sen vi gick i sjuan och var jämt tillsammans, nu har vi lite kontakt då och då. Det var jätte kul att ses igen, och vi åt fantastiskt god mat!
Thommy valde att åka till Täby C och köpa jeans ist för att ägna kvällen att lyssna på kärringpladder.

På söndagen hade jag utsläpp i stallet och tog hand om pållan på en gång. Tog en runda i engelska parken med Sid, kanonfint väder även denna dag. På em tog jag en sväng till Berga och hälsade på Zandra och lämnade mussli till Didden. Zandra har haft stalltjänst sen lovet och kommer hem på fredag igen.

Söndagskvällen ägnade jag i ridhuset på Broknäs och tränade Sid i Agility, han var grym!! lite övertänd i början men han är ett riktigt ämne, tänk om jag bara inte var så förvirrad?!! Glömmer banorna hela tiden, men det är superkul! Han hoppar allt man ber om och lite till.....
Efter Agilityn var det raka vägen till stallet och kvällsfodra pållarna, sen sängen!

En riktigt kul helg....

Detta har hänt....

Jag har mått ganska dåligt en längre tid, många saker som bidragit till det. Kanske är det vårdepp men nu börjar saker och ting falla på plats igen och det blir lättare bara av att det blir ljusare. Det har varit en underbar vinter men nu får det vara nog, längtar efter vår och sommar.

Min pålla blir bättre och bättre och på onsdag nästa vecka ska vi tillbaka till kliniken, vi får se om det blir en behandling till eller om hon är redo att sättas igång igen. Hoppas... hoppas......

Vi har sjukt mycket att göra på jobbet och det är många stora tunga objekt, och alltid är det bråttom bråttom... 
All stress gör en trött och irriterad!

Sid och jag fortsätter träna Agility förfullt och han är jätte duktig. På söndag är det sista inomhusträningen på Broknäs, sen får man träna ute igen. Jag fick ett set med slalompinnar när jag fyllde år så nu tränar vi slaom på tomten hemma, lite jobbigt med all snö bara.

På lördag ska jag träffa Rosis, en vän jag haft ända sedan skoltiden, det ska bli jätte kul så jag hoppas det blir av.

Annars är det mest äta, jobba, sova......

Dagens ordspråk

Om man talar sanning behöver man inte anstränga sig efteråt för att komma ihåg vad man sagt.....

RSS 2.0