Livstecken!

Trivs som fisken i nya huset, det är så himla mysigt! Speciellt nu i höstrusket när man stänger in sig och tänder massa ljus, eldar i spisen och myser.

Vi har i stort sätt kommit i ordning, lite småfix kvar här och där bara. Ett bord i vardagsrummet saknas dock, vi ska hitta det rätta först.

Annars rullar livet på i väldig fart, och man gör det vanliga.. Jobbar, äter, sover och så Zumba såklart! Mycket läxläsning med Jack blir det, det märks att det är högstadiet nu. Men nya skolan är iaf toppen!

Vi har haft så lite på jobbet ett tag nu, så både jag och Ekman tog höstlov med Jack. Urhärligt! Vi tog en långrunda runt Ullnasjön på 3 timmar en dag. Beväpnade med varm choklad såklart! Och så vi var på bio och såg Flygplan, Jack fick välja film. Och en dag kom Lena och Robert över på fika och långpromenad, jättetrevligt! Att ta ledigt på hösten är verkligen att rekommendera, man är ju ofta trött och håglös då. Det blev en liten energiboost!

På lördag blir det kalas för Jack som fyller tonåring, då kommer tjockasläkten och hälsar på! Syrran har inte sett hur vi bor än, så det är på tiden.

Här är en bild på Ullnasjön.


Kommentarer
Postat av: Anna

Jag hoppas att Jack mår bättre och snart är hemma igen. Kram till er alla <3

2013-11-09 @ 11:19:19
URL: http://obergs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0